×

Error

Expected response code 200, got 403 Forbidden

Forbidden

Error 403

Espectacles

 

L'AVENTURA DE SOMIAR.

 

Després de recollir els somnis dels nens que més ens han agradat, els portem al nostre taller de creació i els transformem en cançons, les quals pretenem que aquestes arribin a transmetre la màgia i el sentit que hem captat del somni. Amb el nostre espectacle, “L’AVENTURA DE SOMIAR”, podreu viure una aventura plena de sorpreses, una dosi d’energia i alegria durant més d’una hora: cantarem, ballarem, saltarem, tirarem confeti, riurem i explicarem contes fins que no ens quedin forces. A més a més, la Filomena, la Siseta i el Príncep Enric ens explicaran les seves aventures amb les seves cançons i danses de creació pròpia i popular.

 

Els components d’aquest espectacle: En Pau, que toca la guitarra, els teclats i canta, i en Jordi, que toca la guitarra, canta i anima la festa. Durada 1 hora.

 

AMUNT, AMUNT, QUINA FESTA!!!

 

En Pau i en Jordi, sembla que han perdut el ritme, però no es rendeixen i després d’intents de buscar-lo, es troben amb en Marc. El maquinista del grup que els ajudarà a no perdre el ritme i a passar-ho d’allò més bé amb les cançons dels Atrapasomnis. L’espectacle, “AMUNT, AMUNT, QUINA FESTA”, és un espectacle diferent, ple d’energia que de ben segur no us deixarà indiferents.

 

 

 

Els components d’aquest espectacle: En Pau que toca la guitarra i canta, en Jordi que toca la guitarra, canta i anima la festa, i en Marc, que toca la bateria i la caixa de ritmes.

 

Possibilitat de banda de músics gran format ( consultar preu ). Durada 1 hora 15 min

 

CLIQUEU AQUÍ La Serp Siseta amb L'Aventura de Somiar i Amunt Amunt Quina Festa

 

ELS BARRETINS

"FEM CAGAR EL TIÓ"

Els Barretins són dos personatges molt particulars: dos pastors amb barretina que ens faran viure unes aventures ben esbojarrades. Aquests dos personatges, sempre estan preparats per a qualsevol celebració, carnestoltes, Sant jordi, festes de fi de curs... Especialment però, els hi agrada molt el nadal on van acompanyats amb el seu tió, el Sr. Tió, que després de molt menjar mandarines farà una gran cagarada per tot els participants.

 

 

 

Si l’espectacle es dugués a terme durant el nadal es farà cagar el tió dels Barretins i aquest inclou un petit detall per a cada participant.

 

Els components d’aquest espectacle: En Pau que toca la guitarra i canta, i en Jordi, que toca la guitarra, canta i anima la festa. Durada 1 hora.

 

A RITME D'ESCUMA.

 

Una festa de l’escuma diferent: amb música, animació i moltes sorpreses. Una festa pensada perquè tothom s’ho passi bé, una festa d’aquelles de les d’abans que recordareu durant molts anys. Una festa amb música, globus, escuma de colors, pilotes gegants, jocs i molta i molta festa. En aquest espectacle utilitzem diferents cançons d’ara i d’abans per animar la festa, i en Jordi com animador de l’espectacle no deixa descansar ni un segon a tots els participants.

 

Els components d’aquest espectacle: En Jordi com animador i dinamitzador de la festa. Durada 1 hora.

 

CLIQUEU AQUÍ  Video de l'Espectacle A RITME D'ESCUMA

 

ELS ATRAPASOMNIS A RITME D'ESCUMA.

 

En Jordi i en Pau porten buscant una solució a la calor de l’estiu. Finalment l’han trobat i és per això, que han creat un concert dins d’una festa de l’escuma. Una festa amb les cançons pròpies dels Atrapasomnis, amb globus, escuma de colors, pilotes gegants, jocs i el súper canó somiador. Tot aquest combinat farà que l’escuma dels Atrapasomnis, es converteixi en el millor dels somnis que hagueu viscut mai.

 

 

 

Els components d’aquest espectacle: En Pau, que toca la guitarra i canta, i en Jordi, que toca la guitarra, canta i anima la festa. Durada 1 hora 45 minuts.

 

Els espectacles amb escuma inclouen.

 

 

· Assegurança de responsabilitat civil per espectacles amb escuma a l’aire lliure.

 

· Màquina d’escuma d’última generació homologada i certificada C.E.

 

· Líquid escumogen homologat i certificat C.E.

 

· Si es demana prèviament es pot enviar un PDF, amb tota la documentació.

 

 

DE TOTS COLORS

 

L'espectacle DE TOTS COLORS, és un espectacle inspirat en el famós i conegut HOLI de la Índia. Aquest espectacle es pot incloure dins de qualsevol dels NOSTRES FORMATS, i FESTES DE L'ESCUMA.

 

Tots els productes que s'utilitzen per aquesta activitat, estan certificats C.E i són totalment NATURALS, no contenen productes químics i són SENSE GLUTEN ( Farina de blat de moro, sal i colorant alimentari natural)

 

Demaneu-nos informació sense cap compromís I si tenIu alguna proposta...SOM-HI

 

 

VOLS FER REALITAT UN SOMNI AMB ELS ATRAPASOMNIS?

 

Tens un somnis per fer realitat? digue’ns-ho!!! Possibles propostes: Tallers, pinta cares, bombolles gegants, inflables... (Consultar preus).

 

 

 

 

 

 

Tots els nostres espectacles estan pensats i dissenyats per poder ser adaptats a qualsevol espai i edat. A més a més tots els espectacles parteixen d'uns valors pedagògics per tal de fomentar l'educació a traves del lleure i transmetre valors com la cooperació, l'empatia i el respecte.