×

Error

Expected response code 200, got 403 Forbidden

Forbidden

Error 403

Qui som?

 

Els Atrapasomnis som un grup d'animació infantil format per músics de les contrades de la Cellera de ter. Portem més de 15 anys treballant en el món de la música, tocant en diferents formacions musicals de dia i de nit i hem tocat milers de vegades arreu del país. Estem vinculats en el món educatiu i del lleure: treballant en escoles, casals, colònies, fent tallers, donant classes, explicant contes....Tot i aquesta trajectòria, pensàvem que faltava alguna cosa més, i per això les nostres vides s'han obert cap un nou camí, i aquest vegada tocava pensar en els més petits per tal d'acabar d'arrodonir aquest gran projecte, aquest nou somni.

 

Els Atrapasomnis som:

 

Jordi Masferrer, cantant, actor, llicenciat en mestre d’educació musical, director de lleure, monitor de lleure i gran amant de tot el que envolta la música i l’animació.

 

 

Pau Boïgues, diplomat en mestre d’educació musical, títol superior de guitarra jazz, professor de guitarra i monitor de lleure. Ha participat i participa en bandes capdavanteres del nostre país.

 

 

Marc Sánchez, bateria, monitor de lleure i professor de bateria. Ha participat i participa en diferents bandes capdavanteres del nostre país.

 

 

Tots nosaltres portem 15 anys junts, tocant en diferents formacions i treballant en el sector educatiu i del lleure.

 

 


Amb el nostre somni, el nostre projecte, i la nostra aventura de somiar farem possible que algun dia ens trobem petits i grans en alguna contrada.....


Amics i Amigues, nens i nenes, homes i dones, avies i avies, tiets i tietes, cosins i cosines...


Us volem donar la benvinguda a L'AVENTURA DE SOMIAR!!!