Qui som


Facebook


Twitter


Youtube


Instagram

Qui som?

Foto 2 JPG

Els nostres inicis es remunten a aquelles nits de cançons amb els escoltes al caliu d’un foc de camp i d’aquella passió per la música, per compartir experiències i passar-ho bé. D’aquestes tres passions, i passant per una llarga experiència fent concerts de tot tipus, neix la companyia d’espectacles infantils i familiars “Els Atrapasomnis”. En un inici, només integrada per en Jordi Masferrer i en Pau Boïgues, però la família ha anat creixent i actualment on ja som més de sis components que toquem en els diferents formats. Tots nosaltres som amics i músics de les contrades de la Cellera de Ter, i portem més de 15 anys treballant en el món de la música actuant en diferents formacions musicals de dia i de nit, i hem tocat milers de vegades arreu del país. Per altra banda, també estem vinculats al món educatiu i del lleure: treballant en escoles com a mestres, en casals, colònies, fent tallers, donant classes, explicant contes…

Per què van néixer “Els Atrapasomnis”… ?

Perquè tot i la nostra llarga trajectòria musical, vam trobar que ens faltava alguna cosa més, que el nostre somni de compartir i fer arribar la música a tothom s’havia d’ampliar. I és per això, que les nostres vides es van obrir a un nou camí, i vam dirigir la mirada cap els més petits. Volíem ensenyar-los, a través de la música, a Atrapar Somnis, que són el motor de tota persona tingui l’edat que tingui.

Trajectòria

Durant els anys 2013, 2014 i 2015 “Els Atrapasomnis” vam fer molts i molts concert arreu de Catalunya, amb l’espectacle “l’Aventura de somiar”; un espectacle de dos components, molt proper i que ens serveix per aprendre molt de tots els nens i nenes que ens anem trobant. És en aquesta etapa, que coneixem a la Lu Garriga, que no forma part fiscalment a les actuacions, però és qui crea el nostre logotip que ens identifica, i que tanta gent ha vist. La Lu Garriga, serà una persona clau per la publicació del nostre primer disc, ja que serà l’encarregada d’il·lustrar i explicar totes les aventures de les nostres cançons.

El 2016 i 2017 la companyia creix, i comencem a incorporar espectacles amb formacions de fins a sis músics. És en aquest punt on decidim fer un pas més i publiquem el nostre primer disc-llibre, titulat “L’hora dels somnis” on hi podem trobar 13 cançons inèdites. El disc compt amb diverses col·laboracions, com la d’en Natxo Tarrés del grup Gossos o la Marta Pérez del grup “Les anxovetes”, la il·lustradora Lu Garriga, l’Albert Cortda, entre d’altres. A partir d’aquest moment, gràcies a la publicació de “L’hora dels somnis”, la Serp Siseta, el talp Gustau i la Foca Filomena, ja formen part de l’imaginari col·lectiu dels més petits.

Actualment la companyia, ofereix diferents espectacles i formats, i una amplia oferta que permet ajustar-se segons el tipus de concert. L’any 2017 “Els Atrapasomnis” van fer un total de 114 actuacions arreu de Catalunya, i el 2018 esperen superar aquesta xifra.

Components

Veu, animació i guitarra: Jordi Masferrer. Cantant, actor, llicenciat en mestre d’educació musical, director de lleure, i gran amant de tot el que envolta la música i l’animació.

Veu i Guitarra: Pau Boïgues. Diplomat en mestre d’educació musical, títol superior de guitarra jazz, professor de guitarra i monitor de lleure. Ha participat i participa en bandes capdavanteres del nostre país.

Veu, animació i teclats: Malva Vila. Llicenciada en mestre d’educació musical, graduada en teatre musical i creadora de “El Local”, un espai on viure i compartir la música.

Bateria: Marc Sanchez, monitor de lleure i professor de bateria. Ha participat i participa en diferents bandes capdavanteres del nostre país.

Guitarra i xarango: Domènec Boïgues. Educador social i monitor de lleure i component de la coneguda Orchestra Fireluche.

Baix: David Benítez. Monitor de lleure, tècnic informàtic i músic en diferents bandes del nostre país.

Anna Fusté: Baix: Educadora social, títol superior de baix. Ha participat i participa en bandes capdavanteres del nostre país.

Lídia Rodríguez: Trompeta i violí. Gestiona la seva pròpia marca Lia Jensen Music.

Clàudia Rostey: Trombó. Estudiant, i integrant de la Sant Andreu Jazz Band.

Lu Garriga: Imatge. Dissenyadora gràfica i il·lustradora de “L’hora dels somnis”.

Tots nosaltres portem 15 anys junts, tocant en diferents formacions i treballant en el sector educatiu i del lleure.