Qui som

Sóc en Pau, el guitarra!

Jo sóc en Marc sóc el bateria!
Hola! sóc en David i toco el Contrabaix
Sóc la Malva, una de les cantants! 😀
Em dic Anna i sóc la baixista!
Sóc la Lia, la trompetista!
Jo sóc en Jordi, cantant i animador 🙂
Jo sóc la trombonista, la Clàudia!

Durant el febrer del 2013, neix la companyia d’espectacles Els Atrapasomnis, amb l’espectacle L’aventura de somiar, amb un format petit de dos músics.

L’any 2015 i 2016 la companyia incorpora dos nous espectacles: Amunt, amunt quina festa i l’Hora dels somnis. A partir de l’abril del 2017 i després de més de 300 concerts, la companyia fa el gran salt i publica el seu primer disc L’hora dels somnis, on hi podem trobar un recull de cançons pròpies de diferents estils musicals. Durant aquest període la companyia presenta l’espectacle: Atrapa la festa, amb una formació de trio i banda. El 2020, i després de la gran acollida del seu primer llibre disc amb 2.500 exemplars venuts, la companyia publica el seu segon llibre disc: Anem Amunt!!! Amb un gran missatge de cooperació i ajuda per aconseguir tot el que ens proposem a la vida. A partir d’aquest nou disc llibre la companyia presenta un concert de gran format amb 7 musics a dalt l’escenari i una gran escenografia amb l’espectacle anomenat Anem amunt!!!

Actualment la companyia s’ha consolidat dins de l’animació infantil i familiar, i moltes de les seves cançons com, la Serp Siseta, la Marieta discoteca o en Rock el cargol ja formen part del repertori de moltes famílies.

Els nostres amics d’aventures!

En Rock el cargol

Hola!!! sóc en Rock el Cargol, m’he cansat de la muntanya i he anat a viure a la ciutat!!!

La serp Siseta

Hola, jo sóc la serp Siseta, i tinc tots els veïns ven enamorats del meu somriure.

La Marieta discoteca

Jo sóc la Marieta discoteca la reina de totes les festes!!!

La foca Filomena

Sóc la foca Filomena i amb el verd, groc, blau, groc, verd, blau, vermell, poso color a les cançons d’Els Atrapasomnis.

El lloro Tomàs

Si alguna cosa voleu saber, jo us ho puc explicar, sóc el lloro Tomàs el més xafarder del veïnat.

El Tauró

Jo sóc el tauró a la vista, i tothom canta la meva cançó tot pensant amb el meu creador l’Oriol Canals.