Notícies

2019/2020

NOU DISC, NOU LLIBRE I NOVES AVENTURES

Atrapasomnis al Nepal 2018

Llegir la notícia al Punt Avui

GIRA 2018

La gira del 2018/2019 ja ha començat, i amb ella els nous espectacles de gran format. LA FESTA D’ Els Atrapasomnis i els Atrapahits, arrenquen amb força i amb molta energia.La Malva, s’incorpora a la família, com a teclista, cantant i animadora. Benvinguda a l’aventura de somiar!!! Actuem al FESTIVAL RANDEMAR. 

Actuem davant de més e 1.200 nens i nenes.http://www.viladeroses.cat/prop-de-1-200-nens-participaran-a-la-trobada-dels-casals-destiu-de-lalt-emporda/Enguany s’arriba a la 19a trobada amb un programa que començarà l’actuació de Tramuntakada i seguirà amb el grup d’animació infantil ‘Els atrapasomnis’, que faran ballar i cantar tots els assistents amb les seves cançons més animades.

GIRA 2017

NOU ÀLBUM MÚSIC IL·LUSTRAT.

EL NOU DISC DELS ATRAPASOMNIS JA PORTA MÉS DE 70 ACTUACIONS!!!

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1142182-els-atrapasomnis-editen-el-llibre-cd-l-hora-dels-somnis.html

GIRA 2016

Ja ha arrencat la GIRA 2016, i també les novetats per aquest any!!! Ja ens acompanyen La nova Siseta i la nova Filomena que poc a poc anireu descobrint!!!

AQUEST DESEMBRE ENTREM A ESTUDI PER ENREGISTRAR EL QUE SERÀ EL NOSTRE PRIMER DISC.

També estem fent els últims retocs a la nova escenografia i els nous espectacles…

​MOLTES GRÀCIES!!!

GIRA 2015

La Farners ( una gran amiga dels Atrapasomnis ) està amb la Filomena i la Siseta… molt i molt enfeinada…

El dia 7 de juny vam enregistrar el nostre primer videoclip!!! Això va ser a Santa Coloma de Farners dins els actes de la Fira del Pa amb tomàquet.

MOLTES GRÀCIES!!!!

GIRA 2014

Ja estem dins del Catàleg d’Arts en viu ESCÈNICS de la Diputació de Girona.

Més informació:  http://www.ddgi.cat/catalegescenics/faces/inici.jsp