Espectacles


Facebook


Twitter


Youtube


Instagram

ELS NOSTRES ESPECTACLES

L’AVENTURA DE SOMIAR

Escoles i tot tipus de festes majors.

“Els Atrapasomnis” hem recollit tots els somnis dels nens i nenes que hem anat coneixent tots aquest anys, i els hem portat al nostre taller de creació per transformar-los en cançons. Somiar és una aventura i per això, cada cançó ens explica una historia d’algun dels nostres personatges. Un espectacle molt dinamic i participatiu amb danses, jocs i cançons.

Els components d’aquest espectacle són: En Pau, que toca la guitarra i canta, i en Jordi que toca la guitarra, canta i anima la festa. Durada 1 hora (2 músics / animadors).

L’HORA DELS SOMNIS (nou espectacle)

Llars d´infants.

Espectacle inspirat en tots els concerts i aventures que hem viscut, i en la publicació del primer àlbum il·lustrat d’ “Els Atrapasomnis”. En Pau i en Jordi han pogut reunir dins d’un conte tota la seva aventura i és a partir d’aquest àlbum il·lustrat, que anirem entrant en la vida de tots els personatges que hi apareixen. Cantarem, ballarem i viurem totes les aventures dels personatges de “L’hora dels somnis”. La serp Siseta i la foca Filomena, ens explicaran les seves aventures i cançons. Amb el conte dels Atrapasomnis com a fil conductor, anirem fent les diferents dinàmiques de l’espectacle.

Un espectacle, amb un conte musical i diferents dinàmiques participatives.

Els components d’aquest espectacle són: En Pau, que toca la guitarra i canta, i en Jordi que canta i anima la festa. Durada 1 hora (2 músics / animadors).

ANEM AMUNT!!! US APUNTEU AL VIATGE?
Nou espectacle

Concert Familiar gran format

FORMACIÓ 7 COMPONENTS

El savi MAGI portava anys intentant enviar missatges a la seva enamorada, la lluna. En un dels seus intents, inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge, amb tanta mala sort, que aquesta va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!!!

Així comença la nova aventura d’ ELS ATRAPASOMNIS, entre tots i totes hem de fer alguna cosa per ajudar a la lluna.

 

Un nou format de gran concert familiar, amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual,  amb els clàssics de sempre del grup i amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies.

AMUNT, AMUNT QUINA FESTA

Escoles i tot tipus de festes Majors.

FORMACIÓ 3/4 COMPONENTS

“Els Atrapasomnis” portem totes les nostres aventures i cançons amb una banda de diferents formats i disposats a fer una gran festa. Amb els personatges que ens acompanyen a tots els espectacles, cantarem i ballarem els nostres èxits i d’altres cançons populars conegudes. Un espectacle, amb moviment i adequat per a totes les edats. La serp Siseta, els Cowboys, la Sabata, la foca Filomena, el popurri tradicional, i moltes més… sonaran amb molt i molt de ritme.

Un espectacle molt participatiu i dinàmic on les famílies participen en molts moments.

Els components d’aquest espectacle són: En Pau, que toca la guitarra i canta, en Jordi que toca la guitarra, canta i anima la festa, en Marc que toca la bateria, en David que toca el baix i la Malva que toca els teclats i anima la festa. Durada 1 hora15 minuts (5 músics / animadors).

LA FESTA DELS ATRAPASOMNIS

BANDA DE 5 MÚSICS/ANIMADORS

“Els Atrapasomnis” es transformen en una gran banda de sis músics/actors. La festa dels Atrapasomnis, és un espectacle molt intens, emocionant i divertit. Des de l’inici de l’espectacle la música arrenca amb força i és el fil conductor per viatjar a traves de les nostres cançons més conegudes com: Els Cowboys, la serp Siseta, Anem amunt i moltes més cançons que ballareu nens i nenes i tota la família. Un espectacle actual amb diferents estils musicals i apte per petits i grans i amb una gran pluja final de confeti de colors.

Els components d’aquest espectacle són: En Pau, que toca la guitarra i canta, en Jordi que toca la guitarra, canta i anima la festa, la Malva que toca els teclats, canta i anima la festa, en Marc que toca la bateria, en David que toca el baix i en Domènec que toca el xarango (5 músics / animadors).

ELS ATRAPAHITS VERSIONS

(nou espectacle)

183df964-19a4-4467-8f70-4c0d06286889

BANDA DE 5 MÚSICS/ANIMADORS

“Els Atrapasomnis” volen donar a conèixer totes les cançons d’ara i d’abans, per això, es transformen amb “ELS ATRAPAHITS” qui amb els clàssics del Pop Rock Català, Anglès i Castellà, la Rumba, el Reagge i altres estils, volen fer vibrar als més petits i a les seves famílies.

Els components d’aquest espectacle són: En Pau, que toca la guitarra i canta, en Jordi que canta i anima la festa, en Marc que toca la bateria, en David que toca el baix i en Domènec que toca el guitarra. Durada 1 hora15 minuts. (5 músics / animadors).

* La música dels espectacles és 100% en directe, tocada i cantada pels músics i animadors/es que hi participen.

ESPECTACLES AMB ESCUMA i FESTES HOLI

https://youtu.be/rnuLVlRbNgM

A RITME D´ESCUMA

Una festa de l’escuma diferent: amb música, animació i moltes sorpreses. Una festa pensada perquè tothom s’ho passi bé i com les d’abans. Una festa amb música, globus, escuma de colors, pilotes gegants, jocs i molta i molta escuma. En aquest espectacle utilitzem diferents cançons d’ara i d’abans per animar la festa, i en Jordi com animador de l’espectacle no deixa descansar ni un segon a tots els participants.

Els components d’aquest espectacle són: En Jordi com animador i dinamitzador de la festa. Durada 1 hora.

ELS ATRAPASOMNIS A RITME D´ESCUMA

En Jordi i en Pau han buscat una solució a la calor de l’estiu i  finalment l’han trobat. És per això, que han creat un concert dins d’una festa de l’escuma. Una festa amb les cançons pròpies d’ “Els Atrapasomnis”, amb globus, escuma de colors, pilotes gegants, jocs i el nostre super canó, en Ramón. Tot aquest combinat farà que l’escuma i la música dels Atrapasomnis, es converteixi en la recepta perfecte per suportar la calor de l’estiu.

Els components d’aquest espectacle són: En Pau, que toca la guitarra i canta, i en Jordi que canta i anima la festa. Durada 1 hora 45 minuts (2 músics / animadors).

Els espectacles amb escuma inclouen:

  • Assegurança de responsabilitat civil per espectacles amb escuma a l’aire lliure.
  • Màquina d’escuma d’última generació homologada i certificada C.E.
  • Líquid escumogen homologat i certificat C.E.
  • Si es demana prèviament es pot enviar un PDF, amb tota la documentació homologada i certificada.

FESTA HOLI

UNA FESTA DE COLORS

(nou espectacle)

A “Els Atrapasomnis” ens encanten els reptes, per això oferim l’espectacle “Una festa de colors”, inspirat en el famós i conegut Holi de l’Índia. Aquest espectacle es pot incloure dins de qualsevol dels nostres formats i festes de l’escuma.

Tots els productes que s’utilitzen tenen certificat CE, són totalment naturals i no contenen productes químics ni gluten (farina de blat de moro, sal i colorant alimentari natural).


Contacta´ns per més informació

ESTEM ACTUALITZANT ELS NOSTRES ESPECTACLES

Descarrega´t aquí els dossiers dels nostres EspectaclesDossier Espectacles MusicalsDossier Espectacles amb Escuma i Festes Holi